Neuvěřitelná cesta od ekzému ke zdravé kůži

Cítíte se marní a jste svědky toho, že vaše dítě, které jste 9 měsíců nosila s láskou pod svým srdcem, snažila se dát pro vývoj a růst dítěte vše, jak nejlépe jste mohla. Přečetla všechny příručky a rady, tak aby bylo vše v nejlepším pořádku.

Miminko se narodí zdravé a pěkně čilé, hodňoučké, krásné, s úžasnou čistou Láskou, s kterou k nám do naší rodiny přichází. Vítáte ho s úsměvem, úžasem a dojetím, že malý zázrak už je mezi vámi a můžete si ho pochovat a položit do své náruče.

Začínáte společnou cestu, učíte se spolu sžít a zvyknout na sebe ve fyzickém světě. Je toho tolik co by jste chtěla zvládnout a být tou nejlepší mámou na světě, pod sluncem pro svoji rodinu, pro svého partnera přitažlivou ženou. 

Každé dítě to má jiné, v nejlepší variantě se podaří kojit a kojení je pro dítě příjemné a zdravé. V některých případech se kojit podaří začít, ale po několika týdnech kojení nestačí, dítě má hlad a musíte se rozhodnout, jak a čím své dítě dokrmovat. 

Další z možností je to, že dítě kojit můžete, kojíte, ale vaše dítě na vaše mléko reaguje vyrážkou a alergií. Všechny tyto typy kojení je přirozená cesta vašeho spojení s dítětem. Každé dítě si řekne, co potřebuje a co je pro něho nejlepší a zdravé. 

Neznamená to, že když se ukazuje ekzém, že děláte něco špatně. V této chvíli je dobré si uvědomit, že dítě, které m do vašeho života přišlo jako čistá bezpodmínečná láska, která neumí komunikovat v slovech, vám chce něco sdělit.

Vaše dítě je vybaveno schopnosti komunikace na základě energií v nehmotné úrovni, umí komunikovat na verbální úrovni a díky svému tělo dokáže ukázat i na svém těle, co je dobré a co je pro něho nepříjemné. 

Ekzém je jednou z komunikací, jak dítě dokáže mamince ukázat, že by potřebovalo něco jinak.  

Rozumím a sama jsem si s tím prošla se svým druhým synem Danielkem, kterého jsem kojila tři měsíce, mléka jsem moc neměla. Co se týká mléka, proč je a není, je téma na další samostatný článek.  

V mém případě to bylo tím, že jsem byla dost psychicky a fyzicky unavená, což se projevovalo do mléka, které jsem svému synovi dodávala. Ač jsem se snažila sebe víc, nalhávala sobě, že musím ještě lépe jíst, odpočívat, tak moje energie vytvářela mléko, které syna nezasytilo. 

V té době moc na výběr sunaru nebylo, tak jak je tomu v dnešní době.

Koupila jsem ten nejlepší sunar v lékárně a smířila se s tím, že Danielek potřebuje přikrmovat, tak aby mohl být spokojené děťátko. 

Po třech týdnech krmení sunaru se Danielkovi začal objevovat ekzém, který se rozšiřoval, svědil, Daniel hodně plakal. První cesta, jak vás už určtitě napadne, byla k dětskému lékaři a jak nám s tím pomůže. Vzpomínám si, že ho ani ekzém moc nepřekvapil a že tyto případy se řeší kortikoidovou mastí. 

Nevěřila jsem, nechápala jsem co mi to sděluje a že neexistuje jiná cesta. Celá moje duše volala na poplach, ať neposlouchám takové závěry, ale hledám další možnosti uzdravení, že přeci nechci, aby moje dítě muselo se mazat nějakou agresivní mastí, tak aby byl v pořádku. 

Ponořila jsem se sama do sebe a do svých uzdravujících myšlenek, poprosila jsem své světelné průvodce o spojení, radu a pomoc.

 

Danielek mi chtěl tím něco říci a já nevěděla v první chvíli, co to je.

Co mu nedělá dobře a já jako jeho jediný pomocník, důvěrník, ke kterému vzhlíží očičkama o pomoc, nevím jak. 

Po napojení na mé dítě jsem viděla, že jeho kůže je jako kanava, když jsem byla malá, učili nás na kanavě vyšívat. Byla buď jemnější nebo větší. Přesně jako kanava je kůže, která potřebuje ty průduchy, tak aby dýchala a byla vzdušná. Když se v těle děje něco, co mu nesvědčí, kůže může reagovat tím, že se ucpává, zanáší vším, co tělo nechce.

Tím vzniká ekzém, který je potřeba vyléčit ne pomazat mastí a vlastně ten všechen bordel tam nechat. 

První moje zjištění bylo, že Danielkovo tělíčko mi sděluje touto formou, že něco nemůže a není dobré pro něho. Super!!! Měla jsem radost, byl to docela posun z marnosti a bezmoci. 

Bylo to jako dekektivka, pátrala jsem dál a snažila se tomu přijít na kloub. 

Tím, že se vše odehrávalo v prvním půlroce života a krmila jsem ho pouze mlékem, zaměřila jsem pozornost na mléko.  

Vnitřním rozborem, moje mléko snesl, sunar ne, je zanešený a potřebuje vyčistit kůži, co mohu udělat, tak aby se kůže uzdravila a buď v budoucnu mléko bude moci nebo si samo tělo řekne, že není pro něj dobrý. 

Od svých světelných průvodců jsem dostala informaci, že je pro mého syna jediná cesta a to, nahradit jeho stravu sunaru jiným mlékem, ale ne, kravským, ale kozím. Že pokud budu dávat Danielkovi kozí mléko, jeho tělo a kůže bude uzdravena. 

Dokážete si představit, mé vyvalené oči a paniku, kde seženeme kozí mléko. Jediné co mne v tu chvíli napadlo bylo to, že kozí mléko smrdí, a že vůbec nevím, kdo v našem bydlišti chová kozy, jak je poprosím o mléko a co si o mne a všem pomyslí má rodina. 

Pomoci synovi bylo silnější než názor, co si myslí ostatní. Začala jsem zjišťovat, kdo by nám mohl pomoci a zkusit dát Danielkovi kozí mléko, převařené :-). 

Našla jsem hodné lidi a byla potěšena, že nám mléko budou odkládat pro našeho syna. Vyvařila jsem dvě skleničky a vždy přes den si chodila pro čerstvé kozí mléko.  

S velkým odhodláním jsem se snažila nedávat vlastní odpor a názor, který jsem od svého dětství měla, když moje babička měla kozu a nám kozí mléko vůbec nechutnalo. 

Danielek byl spokojený a kozí mléko pil bez žádných předsudků. 

po týdnu bylo vidět, jak se jeho ekzém pročisťuje a kůže začíná dýchat.  

Trochu se nám to zkomplikovalo tím, že majitelům, ke kterým jsme pro mléko chodili nastalo březí období a už nám nemohli mléko nechávat.

Odkázali nás na jinou rodinu, která ještě neměla tento čas, tak jsme několik týdnů chodili zase jinam a ještě jednou se tato situace opakovala. Hledali jsme všude, kde by nám mohli skleničku mléka poskytnout. 

Danielek se během měsíců úplně uzdravil, jeho kůže byla přesně taková jako když se narodil, heboučká, voňavoučká k poňuchňání. 

Díky této zkušenosti jsem opět poznala sama svoje vedení a sílu v tom, že vždy když se mám smířit s tím, že něco nejde, moje duše střílí jako ohňostroj do všech stran a všemi barvami, že vždy je nějaká cesta. Že mohu vnitřním zrakem a komunikaci se svým vedením, zjistit příčinu a pomoc.

Někdy jsou to logické cesty a někdy jsou naprosto mimo chápání rozumu, je jen odhodlání a důvěra, že jsem vedena správně a že pokaždé, když uposlechnu rady, vždy se stane zázrak. 

Danielek je už dospělý a mohu vám prozradit, že mléko ke svému životu nevyhledává. Ekzém se nikdy nevrátil a nikdy nebylo třeba mastiček. 

Přeji všem dětem a rodičům vzájemnou komunikaci a řeč svého kmene, jak říká jedna moje kamarádka.

Když se zdá, že jde o nemoc, nemusí to tak být. Může se jednat o řeč těla, tak aby maminka či tatínek pochopili, že mohou udělat něco jinak.  

Pokud řešíte zdravotní či psychický problém, mohu vám pomoci se na něj podívat z jiných úrovní a dovést vás ke změně postoje tak, aby se nemoc díky vašemu pochopení proměnila pro směr či jiný rozměr vašeho společného života. 

S úctou Jana

Jana
Převedu tě na cestu tvé duše, otevřu ti dveře k vnitřní svobodě a tvému světlu. Smysl a zároveň poslání mého života mne vede pomoci lidem na cestě do jejich nitra. Společnou cestou probouzet a rozsvítit jejich temná místa. Nahlédnout do mé osobní cesty můžete zde >> Pokud se chcete naučit pojmenovat Vaše přání a pocity. Máte spoustu přání a žádné se vám neplní? Mám pro vás krásně popsaný návod, doplněný mým osobním příběhem, jak nejlépe si o své přání požádat. Vše najdete v ebooks ZDARMA Jak psát svá přání>> Jsem autorkou karet AFIRMACE SEBELÁSKY>> , návrat k Lásce, návrat k sobě, které mohou být pro vás jako energetický zářič a mohou vám dát, co právě teď potřebujete na své cestě, podpořit vás a pomáhat vám. Bylo mi dovoleno stahovat automatickým písmem OSOBNÍ AFIRMACE>> , které pomáhají díky jejich energii přejít ke změně. Tam kde slova nestačí, afirmace pomůže. Úžasného společníka BAREV můžete získat v 1DENNÍ PROŽITKOVÝ WORKSHOP>>, kde si dovolíte propojit s energii barev a dovolíte si probarví svůj každodenní života. Věnujte si denně 5 minut času pro sebe a naučte se řeči svého těla. Ráda Vás přivítám v uzavřené skupině SLOVA DUŠE JEDNODUŠE>> , která je zaměřená na slova a cestu sama k sobě, na LÁSKU. Doprovázená energií RADOSTI, LASKAVOSTI A OTEVŘENOSTI. S možností najít zde informace, rady, inspirace v komunikaci s našim srdcem, signály a indície, které nám naše tělo dává verbálně či zdravotně. Otevíráme témata, nejvíce na počáteční písmeno “O,” jak na úrovni duše, tak na úrovni energie a bytostí světla. Sdílím techniky SEBELÉČENÍ, které můžete praktikovat a pomoci nejen sama sobě, ale i druhým lidem. Mojí radostí jsou ENERGETICKÉ HOVORY NASLYŠENOU>> Těší mě, pokud mohu lidem podat pomocnou ruku a být nápomocná jejich proměně a uvědomění si jejich světla, nalezení sebe sama, když jim pomohu vidět svoji jedinečnost a dary, které každý v sobě má a dokáže s nimi pracovat.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů